Biografie

Dyonne

Sinds 2015 geef ik met veel plezier zangles. Eind 2017 opende ik mijn eigen zangschool TONALITY. Om mijn technische kennis te verdiepen volgde ik o.a. EVT cursussen bij Helga Westmark in Amsterdam. De zang- en spraak-methode Estill Voice Training (EVT) is ontwikkeld door de Amerikaanse zang- en stemspecialiste Jo Estill. Een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die baanbrekend is geweest in de wereld van de zangtechniek en de logopedie.

 

Je kunt dus bij TONALITY terecht voor zangles, maar tevens voor artiesten-coaching en artiesten-promotie. Vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van reclame & marketing (www.burovooruit.nl) kan ik je helpen met het positioneren van jou gewenste imago en de daarbij behorende middelen zoals website, logo, cd-hoesje, photoshoot, video-clip, etc.

 

TONALITY zit samen onder 1 dak met @TERRI'S - Nail, Manicure & Makeup Studio. Dus voor de photoshoots en videoclips is Terri als visagiste stand-by. Bovendien organiseren wij gezamenlijk workshops visagie en workshops voor zang, waarbij alle vaardigheden op een hele fijne en laagdrempelige manier gecombineerd worden.

 

Daarnaast was ik zangeres bij o.a. Coverband DEAL, Freakin' Awesom3, Big Band Beeg en Lift Off Percussion & Entertainment en het Marlstone Orkest van Beppie Kraft.

 

In de lente 2017 presenteerde ik mijn eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover was een voorproefje op "The way you touch my heart", een zelfgeschreven nummer dat in het najaar van 2017 uitkwam.

Terri

Sinds april 2018 ben ik werkzaam als nagelstyliste en visagiste in mijn salon @TERRI'S - Nail, Manicure & Makeup Studio. Je kunt er terecht voor gelnagels, gel pollish, manicure en voor visagie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een bruids-makeup maar ook voor andere feestelijke gelegenheden. Daarnaast geef ik in mijn salon workshops visagie voor groepen van 4 tot 6 personen. Ideaal als vriendinnen-uitje of gewoon voor jezelf!

 

Ik werd geboren in Porto (Portugal). mijn vader was best een hele goede  fado-zanger en -schrijver, dus het zingen werd mij met de paplepel ingegoten.

 

Toen ik 6 jaar was verhuisden wij met ons  gezin naar Duitsland waar ik tot mijn 28e heb gewoond. Vanaf die tijd heb ik mijn   leven in Nederland verder vormgegeven waarbij het podium voor mij  altijd een plek was, waar ik  graag te vinden was. Zij het er 'op' of er 'achter', het podium heeft mij  altijd getrokken. Zo organiseerde ik diverse Mode Show's vanuit mijn toenmalige werkplek Frans Theelen. Verder werkte ik als visagiste achter de schermen, ook hier weer o.a. voor Mode Show's, de Miss-verkiezingen en TV.

 

Op het podium was ik onder andere te vinden als zangeres bij de Spaanstalige groep Acuerdo (2002-2007), in dit genre ligt mijn passie!


JazzSalsa:

"We waren het roerend met elkaar eens dat muziek geen competitie is... muziek komt vanuit gevoel en emotie. Het is het mooiste middel dat wij mensen kennen om onze emoties met elkaar te delen en dus ook om ons te verbinden met elkaar. Het is geen wedstrijd of 'big business', nee het is de uitingsvorm bij uitstek om onze wereld een beetje mooier te maken

en om ons korter bij elkaar te brengen.
 
Wanneer we er samen voor gaan en écht het verschil willen maken ...

wat is er dan mooier dan mensen verbinden middels muziek?